Miután nemcsak az Ingatlanmagazin és nyomán az Énbelvárosom blog, hanem egy napra rá az Index is megírta a Molnár utca 35. szám alatt, az udvarban épülő szálloda bornírt és elmebeteg építését, Puskás András alpolgármester felébredt. Kinyújtózott (a főnök épp házon kívül), összeszorította szája szegletét és vizsgálatot indított (ami persze látszatintézkedés, a vizsgálat úgyis azt fogja megállapítani hogy explicite jogszabálysértés nem történt, akkor meg minek húzni vele az időt). Meg persze lenyilatkozta sajtóközleményileg, hogy a telek beépítési szabályait 2004-ben alakították ki, azóta ismertek és változatlanok.

 

Az alpolgármester a polgármester távollétében belső vizsgálat elrendelésére kérte a jegyzőt, hogy megállapítsa, jogszerűen adtak-e ki építési engedélyt. Az ügy lezárultáig a Bohém hotel nem kaphat használatba vételi engedélyt. Hurrá.

De hogy ezzel miért kellett megvárni, míg a polgármester elmegy valahova, azt továbbra sem tudjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://belvarosom.blog.hu/api/trackback/id/tr641053734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása